Shuffly

Over ons.

Wat krijg je als je sjoelen, jeux de boules & curling samenvoegt tot 1 spel? Shuffleboard!

Dit ideale spel heeft al de harten veroverd van vele mensen in vele landen en is nu bezig zijn populariteit in Nederland te vestigen.

Drie studenten (Micky Verhaeg, Gualtiero Stonner en Najee Raijmann) die de minor ondernemerschap doen aan de Hogeschool van Amsterdam hebben de onderneming Shuffly opgericht. Deze onderneming heeft het plan te weten het bekendmaken en produceren van het shuffleboard. Dit idee is uitgerold nadat 1 van de oprichters het spel heeft gespeeld en leren kennen in Nieuw Zeeland. Bij terugkomst in Nederland van vakantie  bemerkte hij dat het spel nergens te krijgen was om te spelen. Vandaar dat samen met de twee andere collega’s is besloten om binnen de minor ondernemerschap samen het nieuwe spel te ontwikkelen en op de nederlandse markt te brengen.

De onderneming Shuffly streeft ernaar in dit digitale tijdperk, mensen weer samen te laten spelen op een ouderwetse wijze en plezier te doen hebben. Haar missie is plezier in de wereld te bewerkstelligen door mensen met elkaar te verbinden.

Het spel wordt gespeeld veelal met vrienden, collega’s of gezinsleden en heeft een competitief karakter. Bij het shuffelen tracht de ene speler zoveel mogelijk punten te vergaren door zijn puck zover mogelijk te schuiven op de speeltafel. Hierbij heeft hij de keus, om de puck van zijn tegenstander van de tafel te ketsen of hun spel te bemoeilijken. Bij dit spel is er veel spanning maar bovenal ook veel plezier.

 

The great people

Our Team.

Micky Verhaeg

Operations & Design

Najee
Raijmann

Marketing